Om oss/kontakt

Eva, westerntränare, instruktör och domare.
Ridit sedan 60-talet, fött upp halvblod , russ och några paint och quarter.
Tävlat i princip alla discipliner, främst dressyr och sedan -92 westernridning upp till SM och NM-nivå, i början mest reining, på senare år boskapsgrenar och extreme cowboy race.
Jobbat som westerninstruktör och tränare sedan mitten av 90-talet, drev bla westernridskola på södertörn i 10 år under namnet Cowboy Dreams.
Dressyrdomare -87-97, westerndomare -94-
Ridit och kört in samt utbildat många hundra hästar. Har hand om gårdens planering, träningsupplägg av hästarna, håller i lektioner och marknadsföring.
Målat och fotograferat sedan barnsben , till en början främst blyerts och olja men på senare år mest akvarell, gått ett antal terminskurser på kulturskolan och Sagers ateljéer. Tidvis försörjt sej på att måla djurporträtt.
Brinner för användbarheten hos hästen, det skall vara roligt att rida, häst och ryttare skall jobba tillsammans som ett team, förtroendet byggs genom samarbete.

eva

 

Mathias, ridit i 8 år, med inriktning ranchridning, mounted shooting och kofösning. Tävlar i speedtrail och mounted shooting, håller uppvisningar i cowboyrace. Jobbar utanför gården som produktionsledare på en reklamatelje´.
Har ansvar för ekonomi och byggnationer, håller uteritter och assisterar på helgkurserna.

mathias

 

 

Hitta hit:
Ängen 6, Örsundsbro, ligger 7 km söder om Järlåsa , 14 km nordväst om Örsundsbro.
Kartlänk hittar du här.

 

Arbetande hästar är lyckliga hästar