Djurporträtt

Jag målar djurporträtt på kommission, producerar tryck ”fine art” och vykort. Tekniken är blandteknik, akvarell, lavering och tusch. Jag använder bara Windsor & Newtons färger av proffskvalitét samt 300 gr arkivbeständigt papper.

Kontakta mej via mail eller messenger om du funderar på en beställning.

14-16 Juni arrangerar jag också en målarkurs här hemma på gården.

Vi målar ute på plats i hagarna hos djuren, i ateljén på stora format och inomhus i kurshuset vid genomgångar eller väldigt uselt väder.
På fredagkvällen börjar vi I ateljén och värmer upp med färgövningar och stora format (materiel för detta ingår i kursavgiften).
För övrigt är material och tekniker valfritt, ni får ett förslag på utrustningslista.
Lunch båda dagarna ingår i kursavgiften, i övrigt självhushåll. Boende i två-och trebäddsrum i vår fina stuga.
Max sex deltagare.
OBS Introduktionspris 2300kr.

Här är några exempel på sålda målningar:

Jag håller också kurser i häst-och djurmålning. Två-tre dagar,  där vi företrädesvis målar på plats i hästhagarna, samt teoretiskt kursinnehåll med hästens anatomi, perspektiv, ljus/skugga.
jonte

Jag har tecknat och målat sedan barnsben, och har gått flera utbildningar i fotografi, kroki, akvarell, grafik mm. Under en period försörjde jag med med att måla djurporträtt i olja.
Teknikerna på kursen är valfria, och du tar med dej eget materiel. Dock inte olja, eftersom vi målar akvarell i samma lokaler och oljefärgerna lätt hamnar på ”fel ställe”.
Vid anmälan får du en materialförteckning.

skiss

Arbetande hästar är lyckliga hästar